AUTA MIESTÄ PUUHISSA

Jos saat kirjoituksistani jotain, niin toivoisin avustuksia. Suomalaisena suosin tietenkin kotimaan pankkisiirtoja, mutta siihen joudut naputtelemaan alla olevasta kuvasta tiedot.

tilinro

 

Toinen vaihtoehto on PayPal, joka on tietenkin helpompi (vähemmän näpyteltävää). Ko. laitos ottaa siirtokuluina 3% + 1 €/siirto omalle tilille tänne Suomeen. Kaiken lisäksi epäilen mokoman jämähtävän jossain välissä, kun rahaliikenne alkaa kuihtumaan oikeasti (vinkkinä lukijoille, joilla on rahoja ko. systeemin sisällä).

PayPal-linkki tässä kuitenkin sellaista käyttäville.

 

Uusin - ja varsin nerokas mahdollisuus - on Flattr'in käyttö.
Tuo perustuu siihen, että ihmisellä on Flattr-tilillä summa A (kuukausiminimi 2€). Kun hän surffailee netissä ja löytää mieleistään tarinaa, niin hän klikkaa sivustolla olevaa Flattr-näppäintä (kaksi versiota).

Kuukauden aikana klikatuille jaetaan tuo A tasan. Jos löydät yhden klikattavan, se saa koko A'n. Jos kymmenen sivustoa/juttua/mitä vain miellyttää, niin jokainen saa A/10. Jos et löydä mitään, niin A menee hyväntekeväisyyteen.
Harvinaisen kätevä, jos haluaa antaa jotain pientä ja usein - mutta ei jaksa näpelöidä PayPal'in, VISAn tai muun vastaavan kanssa.

 

Jos ostat kirjoja yms. amazon'ilta, niin saan pieniä provikoita, kun aloitat ostokset sivujeni kautta (oikea yläkulma). Lisäksi ovat tietenkin sivuilta löytyvien firmojen käyttö. Jos haluat mainostaa firmaasi, niin ota yhteyttä.

 

Aki