TALOUSDEMOKRATIAN KANNATTAJAKORTIT

Kannattajakortin allekirjoittajan pitää olla äänestämiskelpoinen, mutta lapun täyttäminen ei velvoita mihinkään. Tahtoo sanoa: vaaleissa voi ja pitää äänestää ketä haluaa. Nimmari ei siis tee allekirjoittajasta edes puolueen jäsentä.

Jos olet jonkin puolueen jäsen tai allekirjoittanut jonkun toisen puolueen kannatuslapun, niin sekään ei haittaa. Allekirjoitus -operaatio tuo vain yhden valinnanmahdollisuuden lisää vaalilistoille. Ymmärtäkää kuitenkin, että jokainen allekirjoitus on tärkeä - nimiä kun pitää kerätä 5000 ja mielellään jo tänä syksynä.

Kysymys jokaiselle kuuluukin, että onko valmis panostamaan maan tulevaisuuteen (samassa veneessä kun ollaan)? Yhden kirjekuoren ja postimerkin ei pitäisi olla mahdottoman iso panos, useammankin lapun lähetys samassa kirjeessä on sallittua ;-)

 

Alla kannattajakortti .pdf-muodossa, oikeusministeriön sääntöjen mukaisesti vain 1 kortti yhdelle A4-arkille. A6L-koko tarkoittaa, että 4kpl A4'lle rintattuna olisivat muutaman millin liian pieniä, ei kuulemma kelpaa - huoh... Joka tapauksessa siitä vain rinttaamaan, leikkaamaan ja nimiä keräämään.

 

Täyttäkää laput huolellisesti. HUOM! Kun printtaatte, niin älkää valitko "shrink/scale-to-fit" tai "kutista/sovita-sivun-kokoon" -asetusta. Muutoin tulee vähän alamittaisia kaavioita... ja systeemien toiminnan arvaten net Oikeusministeriössä varmaan joutuvat roskikseen. Oikea koko on siis 105x148mm.

 

Postitus: Suomen Talousdemokratia ry / Österman, Emäsalontie 285, 06950 Emäsalo

 

Kiitos ajastasi, tästä se lähtee!

Aki ja muut talousdemokratiaan luottavat

 


31.07.2010 17:28 |